Fotfetisj (Foot fetish).

F471CF36-6D8E-45FB-A62E-5E500FF162D2

«Fotfetisj», 40 x 40 cm., olje på lerret, 2021.

I dette maleri forsøker jeg å utforske grensene til figurativ abstrakt kunst opp mot naturalisme i et motiv som er både en del av kroppen min og som er en kroppsdel som jeg aldri får sett ordentlig fra ulike vinklinger. Det blir til et mysterium egentlig. Og dermed er føtter meget sexy for noen. Det finnes lite som er mer behagelig en en god fotmassasje … eller at noen suger på tærne våre i et seksuelt forspill. Derfor er denne fremstilling enkel, rå, spontan, aktiv, og oppslukt av mørkhet. Gleden av å gni føttene våre mot hverandre er spontan. De ønsker kontakt, berøring, lidenskap. Om ingen andre vil massere føttene våre (eller har sex med disse) … ja, da gjør vi det selv.

In this painting I try to explore the limits of figurative abstraction up towards naturalism in a motive that is both a part of my body, and that also is a body part that I never get to see properly from different angles. It’s really a mystery. And thus feet are very sexy for some. There is little that is more comfortable than a good foot massage… or that someone sucks on our toes in sexual foreplay. Therefore, this painting is simple, raw, spontaneous, active, and enveloped in darkness. The pleasure of rubbing our feet against one other is spontaneous. They want contact, touch, and passion. If no one else wants to massage our feet (or to have sex with them)… yes, then we do it ourselves.


STORTÅEN.

Hhhjaaahh … skål!
For glede … og
forføreriske hipp hopp —
ghettorytmer som
tvinger mitt hjerte
til å synge, og mine
stramme lender til å
svinge … fønky!!! Jaaaahh …
Virkelig svinge; uhh høhhh …
så intenst at
muskelvevene mine får
huden til å sprekke
perler
av oljeglatt svette
som renner, nei —
siver …
hemningsløst, og
uten samvittighet
… langt nedover …
(ikke stopp) …
mot min ventende …
(JEG BLIR SÅ FLAU —
den rykker noe jæææævlig
med musikken) …
mot min svære,
stygge,
opphissede,
arrete,
sexy
og sjelfulle
stortåen.
“Skal vi legge oss snart,
søta!??”

(From “Three-legged Waltz”, 2006, Cyberwit Publishing.)

angelinboots

Leave a Comment

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.