Kathmandu in extreme silence – an art photography exhibition

ADAM DONALDSON POWELL:
book author and painter/art photographer

MY LATEST ART EXHIBITION: KATHMANDU IN EXTREME SILENCE

Adam Donaldson Powell’s latest art exhibition (photos taken in Nepal) featured color photographs printed on aquarelle paper. The exhibition took place at S9 Gallery, Sverdrupsgate 9 (Grünerløkka), Oslo, Norway, June 11 to June 17, 2011. Here is their WEBSITE

Adam Donaldson Powells fotokunst utstilling:
KATMANDU I EKSTREM STILLHET

utstillingsperiode: 11. juni – 17. juni, 2011.

Utstillingen besto av tolv farverike fotobilder i storformat, trykket på grovt akvarellpapir, og med eksklusive billedrammer. Katmandu er vanligvis full av mennesker, overalt og stort sett dagen rundt, også på hellige steder. Problemstillingen: hvordan kommuniser det meditative – til tross for store folkemengder? Powell har tatt imot utfordringen med konsentrasjon og tålmodighet. Resultatet? Her har kunstneren klart å fange stillhet og indre ro på en måte som gir en universell opplevelse av velvære og håp. Adam Donaldson Powell (født i Buffalo, USA) er profesjonell billedkunstner (siden 1995) og forfatter (siden 1987). Han har hatt mange billedkunst utstillinger over de årene, både alene og gruppe utstillinger, i Norge og i Sverige. Powells malerier og fotokunst arbeider finnes både i private og offentlige samlinger, inkludert f.eks Ullevål sykehus, Rikshospitalet, LLH, NAV, to ambassader i Oslo m.fl. Hans interesser for det flerkulturelle og det flerspråklige preger også hans litterære arbeider. Han har gitt ut 11 bøker, henholdsvis i USA, Norge og India, så vel som flere korte arbeider i skjønnlitterære blader i USA, Spania og Sør-Afrika.

SEE IMAGES FROM THE EXHIBITION “KATHMANDU IN EXTREME SILENCE” (“Katmandu i ekstrem stillhet”)

This slideshow requires JavaScript.

VISIT MY NEW ART EXHIBITION BLOG: Oslo street photography.